Fraud Blocker Batman vs Superman | Blog MiniMeCraft
LIVRARE 1-2 LUNI DE LA COMANDA FERMA

Batman vs Superman

batman-vs-superman-blog

Share this post

Batman vs Superman

Batman trebuia mai neutru, el nu zâmbește niciodată. 🙂

Din recenzii aflăm că: urmările bătăliei dintre Superman și Generalul Zod  încă se simt. Batman îi învinovățește pe Superman, iar Superman înceracă să îl demaște pe Batman.  Se duce o luptă între cei doi, filmul luând diverse schimbări (Lex Luthor, dușmanul ”clasic” al lui Superman, îl convinge pe senatorul June Finch  să recupereze kryptonita rămasă pe fundul oceanului, după ce planul Generalului Zod de a transforma planeta  a eșuat).  În timp ce Batman încearcă să recupereze niște fișiere cu date din LexCorp, la o strângere de fonduri, cineva i-o ia înainte. Mai târziu primește datele de la ”hoțul misterios”, în timp ce urmărește fișierele are un ”vis”- în care se trezește conducătorul armatei anti-Superman. Cineva din vis  îl avertizează că Lois Lane are un rol crucial pentru o amenințare iminentă și că el trebuie să îi găsească cât mai rapid pe “ceilalți”.  Mai târziu, Batman vrea să recupereze kriptonita de la Lex Luthor dar este interceptat de Superman.

Superman este chemat să fie audiat de către Senat, dar, în timpul acesta, Lex detonează o bombă pentru care este acuzat Superman (care se auto-exilează).

În povestea noastră Batman recuperază kryptonita și plănuieșt să contruiască mașinăria cu care să îl învingă pe Superman. În timpul exilului, pe situl http://www.minimecraft.ro/  Superman a  stat  la ”Pentru El” și a fost atât de încântat de figurină, încât a decis să rămână și să se lase modelat după chipul fiecăruia (costumul rămâne). Acolo a întâlnit-o și pe ”Femeia fantastică”. Oare o să îi fie soție. Este o pasăre? Este un avion? Nu, este bubblehead MiniMeCraft!

Pentru continuarea poveștii, veniți în Metropolis-ul bubblehead-urilor, http://www.minimecraft.ro/.

Dar, pentru mai multe detalii, intrați pe  http://www.minimecraft.ro/ro/pentru-el/109-superman.html – Superman sau http://www.minimecraft.ro/ro/pentru-el/121-batman.html – Batman. Unde îl puteți ajuta pe Batman, sau pe Superman să le dezvăluiți adevărata față. Batman sau Superman, au nevoie de două poze (din față și din profil) pentru a îl demasca pe celălalt în fața întregii lumi de prieteni. De voi depinde cum arată eroul. Îl veți ajuta pe Batman în lupta sa, sau pe Superman? Să știți că la final devin prieteni, înțeleg bucuria unui bobblehead care rămâne pentru eternitate.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *