Fraud Blocker Campania Kickstarter - MiniME Craft
LIVRARE 1-2 LUNI DE LA COMANDA FERMA

Campania Kickstarter

presential

Share this post

Campania Kickstarter

The National Bobblehead Hall of Fame and Museum a lansat o campanie Kickstarter pe 28 ianuarie. Proiectul de crowd-funding plănuiește să creeze figurine bobbleheads politice, ale celor 5 candidați care conduc în acest moment alegerile prezidențiale ale anului 2016, împreună cu mascotele fiecărui partid, Măgărușul democratic și Elefantul republican și chiar primul steag Bobble făcut vreodată. Hall of Fame and Museum au creat protitipuri după fiecare figurină bobblehead, aici intrând și Donald Trump cu părul său foarte bine cunoscut și Hillary Clinton. Proiectul include și introducerea primelor figurine bobbleheads ale lui Bernie Sanders, Ted Cruz si Marco Rubio.

Donald-Trump

Hillary-Clinton

Campania Kickstarter, ce oferă publicului șansa de a câștiga un vot de susținere, alegându-și candidatul preferat, se va desfășura în perioada 28 ianuarie-29 februarie cu scopul de a strânge donatii de 10,000 $. Cumpărătorii vor primi bobblehead-ul candidatului pe care îl preferă. Proiectul Kickstarter va servi și ca un instrument de măsurare a popularității, prezentând care a fost cel mai cumpărat bobblehead.

 “Campania Kickstarter se va sfârși în noaptea de dinaintea Super Tuesday, așa că vom vedea dacă alegerile Americii în materie de figurine bobbleheads va fi aceeași cu rezultatele de la Super Tuesday” afirmă Phil Sklar, Co-fondatorul și CEO al National Bobblehead Hall of Fame and Museum “Acești candidați sunt niste personaje atât de interesante, ceea ce a făcut ca figurinele bobblehead să fie un mod propice de a arăta suportul oamenilor și a comemora această perioadă electorală istorică.

Pentru votanții care încă nu s-au decis, Măgărușul Democratic și Elefantul Republican au devenit o alternativă foarte bună. Votanții independeți și alți americani patrioți vor putea aprecia primul steag Bobble făcut.

“Suntem foarte entuziasmați să prezentăm publicului cea mai mare linie de figurine bobbleheads ale candidaților la președinție făcută vreodată,” afirmă co-fondatorul și președintele National Bobblehead Hall of Fame and Museum, Brad Novak. “Bobbleheads sunt foarte populare și încurajăm oamenii să susțină campania Kickstarter pentru a se asigura că nu pierd niciuna dintre aceste figurine bobblehead unice!

Bernie-Sanders

Ted-Cruz

Un număr limitat de figurine bobblehead va fi produs, bazat pe cererea venită din campania Kickstarter. Susținând campania este singurul mod în care îți poți asigura livrarea bobblehead-ului. Mai mult decât atât, un număr limitat al acestor figurine bobblehead vor fi produse din aur și argint și vor fi amestecate cu celelalte figurine bobblehead normale. Să vedem cine are noroc..!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *