Fraud Blocker Crăciunul, sărbătoarea mult așteptată | Blog MiniMeCraft
LIVRARE 1-2 LUNI DE LA COMANDA FERMA

Crăciunul, sărbătoarea mult așteptată

Share this post

Crăciunul, sărbătoarea mult așteptată

Tic-tac, tic-tac. Așa sună în surdina lunii apropierea Crăciunului. Mai peste tot putem vedea decorații de pom, beteală și globuri frumos ornate, toate așteptând răbdătoare pe cineva care să le cumpere și să le aducă acasă, în sânul familiei.

 imagine-craciun

Crăciunul, sărbătoarea mult așteptată …

Atunci când spunem Crăciun ne gândim aproape instantaneu la o ninsoare privită de după o cană cu ciocolată caldă, cadouri, la daruri frumos împachetate, cu grijă alese pentru cei dragi nouă. Bunătate și iubire sunt cuvintele care reușesc să însumeze ceea ce se simte în sufletele tuturor de Crăciun.

Fie că vorbim de părinți, partenerii de viață, colegii de la birou sau prietenii buni ce au fost mereu lângă noi, tuturor ne dorim să le oferim un cadou care să le placă și să le transmită ceea ce simțim față de ei.

Vrem să le mulțumim pentru tot, că au fost acolo atunci când a fost nevoie, că ne-au sprijinit necondiționat, că au mers alături de noi pe drumul vieții și că de fiecare dată au știut ce să spună și cum să facă pentru a ne stimula să fim mai mult, să facem ceea ce ne dorim, să devenim ceea ce am visat.

Tuturor acestor persoane dorim să le dăm înapoi măcar puțin din ceea ce simțim,vrem să le arătăm cât de importanți sunt pentru noi, cât de mult îi apreciem și cât de tare ne bucură faptul că îi cunoaștem și că ne sunt rude și apropiați.

 bobbleheads-craciun

Un cadou personalizat, confecționat manual, care să se asemene cu persoana căreia vrem să i-l dăruim este, cu siguranță, o alegere pe care să nu o regretăm niciodată. Oricine are nevoie de un gest mic dar care să miște sufletul, care să bucure inima și să aducă familia și prietenii mai aproape.

MiniMeCraft vă oferă o paletă largă de oportunități, care mai de care mai personalizate, interesante și amuzante care să anime petrecerea de sub brad, ținută frumos împachetată. Figurinele noastre sunt confecționate 100% manual de mâini grijulii care surprind orice mic detaliu și care după o muncă de 4-6 săptămâni dau naștere unui rezultat complet, plin de însuflețire.

Materiale extra, elemente specifice, idei năstrușnice, toate se pot îngloba într-unul dintre cele mai interesante cadouri pe care le veți oferi. În asta constă frumusețea unui cadou personalizat, limitele sunt puține iar imaginației îi este oferită o libertate pe care nu o ai atunci când aleg un cadou de pe rafturile marilor magazine.

 bobbleheads-craciun1

Tematicile figurinelor noastre sunt și în funcție de sezon, așa că, dacă vă doriți ceva care să strige ”Acesta e cadoul meu de Crăciun!”, suntem doar la câteva click-uri distanță.

Ne pasă de dumneavoastră, ne pasă de cum alegeți să simțiți și ce alegeți să transmiteți, de aceea vrem să vă ajutăm în a fi cât mai clari și cât mai calzi, cât mai aproape de ceea ce sunteți cu adevărat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *