Fraud Blocker Ofertele MiniMeCraft | Blog MiniMeCraft
LIVRARE 1-2 LUNI DE LA COMANDA FERMA

Ofertele MiniMeCraft

Share this post

Ofertele MiniMeCraft

Este mereu acolo cu un sfat bun, cu o mână care să te ridice și să te spriine, veșnic zâmbitoare și altruistă.

Aceasta poate fi o descriere pentru orice persoană importantă din viața ta, fie ea mama, partenerul de viață, bunica sau un prieten foarte bun care a fost mereu lângă tine în vremurile de incertitudine.

Toate persoanele dragi nouă ar trebui să se simtă apreciate prin diverse gesturi pe care le facem, iar unul dintre acestea ar fi dăruirea unui cadou, mai ales ca sărbătoarea Crăciunului se apropie!

MiniMeCraft are mai multe categorii din vă puteți alege cadoul perfect:

  1. Pentru Ea

 Pentru Ea

Figurinele din această categorie sunt special create pentru femeile importante din viața oricăruia dintre noi.

Corpurile se vor asemăna cu silueta persoanei, elemente adiționale precum coafura sau îmbrăcămintea pot fi alese de dumneavoastră.

Paleta acestor figurine pornește de la figurine numai bune pentru persoanele mereu energice, în căutare de distracție (unde puteți alege figurine cu rochii sau îmbrăcăminte de club) până la cele workaholics, șefa de proiect sau colega foarte drăguță care vă ajută mereu, de fiecare dată când nu înțelegeți ceva (unde puteți alege figurinele din gama corporate ce se potrivesc de minune contextului).

  1. Pentru El

 Pentru El

La fel ca și în categoria Pentru Ea, în acest segment puteți găsi figurine pentru a le da eroilor din viața voastră un semn de mulțumire pentru clipele de sprijin și ajutor în care au fost acolo. Tată, soț, prieten, frate, chiar nu contează.

Cadoul este unul personalizat, lucrat 100% handmade timp de mai multe săptămâni doar pentru a întruni cele mai bune standarde de calitate și pentru a vă aduce cadoul mai aproape de ceea ce vă doriți.

Spectrul categoriei pornește de la figurine precum este Happy Man, o figurină îmbrăcată casual, adaptabilă oricărui fundal și poate ajunge în sfere foarte specifie cum ar fi judecător, super-erou sau corporate man.

Ambele categorii pot dispune de opțiune Super-man/ Super-Woman, în care corpul figurinei este îmbrăcat într-un costum asemănător lui Superman. O alegere foarte bună pentru o Super-Mamă, o Super-Soție sau un Super-Frate!

  1. Wedding Toppers

 Wedding Toppers

În vârful fiecărui tort de nuntă există o pereche de mici figurine care să ilustreze cuplul proaspăt căsătorit.

Unele pot fi mai amuzante, alte mult mai clasice, altele pur și simplu unice. Ceea ce își dorește oricine este să aiba un eveniment atât de important bine organizat, fiind o experiență frumoasă pentru oricine va fi invitat.

Dacă știi că există persoane care se vor căsători în noul an sau chiar tu ești unul dintre acești norocoși, poți dărui de Crăciun un cuplu de wedding toppers pentru a celebra într-un mod unic, atât sărbătoarea preferată cât și evenimentul minunat ce va veni!

Ce trebuie să ții minte este că figurinele noastre nu sunt un produs comun ci un cadou personalizat, unic, modelat după cerințele tale.

 MiniMe

Dacă nu te-ai convins încă, www.minimecraft.ro este locul unde poți vedea tot ceea ce oferim!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *