Fraud Blocker Suicide Squad | Blog MiniMeCraft
LIVRARE 1-2 LUNI DE LA COMANDA FERMA

Suicide Squad

Suicide Squad team

Share this post

Suicide Squad

5 august este data de lansare a filmului Suicide Squad în cinematografele din România. Marea vâlvă pe care au creat-o DC Comics cu aceste personaje aflate într-o serie de universuri paralele poveștilor inițiale, atrag e din ce în ce mai mulți fani.

Atenția pe care o suscită filmul se bazează pe ideea unui univers extins al personajelor marca DC Comics, creatorii personajelor-simbol precum Superman, Batman, Wonder Woman sau Joker, în care poveștile, intrigile și personajele  se întrepătrund și creează o multitudine  de posibile povești, toate reale și toate ficționale deopotrivă.

Suicide Squad este numele unei organizații în care ființează o sumedenie de personaje negative (“supervillains”) , fiind mai degrabă un concept sub umbrela căruia diverși răufăcători operează, contribuind constant la “reincarnarea” ideii de Suicide Squad.

Ultima reprezentare a acestei “brigazi a sinucigasilor” este sub forma unor personaje arhicunoscute: Deadshot, Joker, Harley Quinn, Rick Flag, Amanda Waller, El Diablo, Killer Croc și Katana.

  • Deadshot este un asasin experimentat, pendulând mereu între jobul său imoral și statusul de tată, dedicându-se ziua sferei criminalității ca mai apoi, noaptea să se întoarcă acasă la fiica lui, reluandu-și atribuțiile de părinte iubitor. Personajul este interpretat de Will Smith în versiunea filmului ce va apărea în această vară.

Deadshot

deadshot

  •  Joker, devenit deja personal-simbol pentru ideea luptei binelui împotriva râului, este unul dintre cele mai iubite personaje negative ale momentului, ocupând locul 8 în topul celor mai bune personaje din cărți din toate timpurile. Pentru a se pregăti cât mai bine pentru acest rol disputat cu înflăcărare, Jared Leto a petrecut mult timp discutând cu psihiatrii și citind despre patologie psihologică pentru a intra în pielea celui mai sociopat personaj cu înfățișare de clown.

joker-suicide-squad

  •  Harley Quinn sau pe numele său original, Dr. Harleen Quinzel este fost psihiatrist ce însă devine unul dintre cei mai manipulativi membri ai Suicide Squad, colaborând des cu Deadshot și având o relație foarte disfuncțională de iubire cu Joker, obsesivă aproape de toxică pentru ambii dintre ei. Margot Robbie își descrie personajul ca fiind “amuzanta, nebună, înspăimântătoare chiar” , expunând volatilitatea lui Harley Quinn.

Harley Quinn

  • Rick Flag ilustrează liderul Suicide Squad, ce execută toate ordinele prime de Amanda Waller, deși nu este întotdeauna de acord cu valorile sau scopurile acesteia.
  • Amanda Waller este un oficial al guvernului ce dă ordine Squad-ului, direcționând și controlând acțiunile acestuia. Viola Davis, actrița care interpretează personajul a declarat că puterile Amandei constau în “inteligenţa ei şi în absența totală a vreunui sentiment de remușcare sau vinovăţie”.
  • El Diablo, în ciudat înfățișării sale desprinsă din filmele horror cu shamani și vodoo, este unul dintre cei mai raționali membri, încercând să se țină departe de bătăile și acțiunile criminale în care este implicată Brigada. Motivul îl constituie puterea sa de a putea controla flăcările pe care încearcă să o țină sub control după un accident nefericit asupra persoanelor dragi lui.

  • Killer Croc înfățișează un răufăcător ce suferă de o problemă a pielii, care îl conduce spre “reptilizarea” lui, trăsăturile sale schimbându-se vizibil. Este descris de actorul care îl interpretează ca fiind un “canibal cu probleme de autocontrol”.

Killer-Croc

killer-croc2

  • Katana,  interpretată de Karen Fukuhara, este un expert în arte marțiale, mânuind incredibil de bine săbiile. Aceasta este garda de corp a lui Rick Flag , fiind mai degrabă un voluntar al Suicide Squad, implicată pentru a-și răzbună moartea soțului, fost membru al Brigăzii.

katana-suicide-squad

Katana

Știm că fiecare dintre voi are un personaj favorit, pe care ați vrea să-l vedeți fără însă a va uită din nou și din nou la ecranizările realizate. www.minimecraft.ro vă aduce mai aproape oricare dintre aceste personaje, putând lua forma unei figurine bobblehead, un cadou personalizat cu adevărat încântător.

Batman e personajul tău favorit și ai vrea să-I poți da o lecție lui Joker? Prinde-l în corpul unei figurine și îl poți ține prizonier la tine pe birou, bucurându-te de control pe care îl ai asupra mișcărilor sale.

Hai la film să-ți alegi personajul și apoi trimite-ne  un mail pe www.minimecraft.ro și noi ți-l aducem acasă sub forma unei figurine bobblehead!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *