Fraud Blocker Bobbleheads cu Papa | Blog MiniMeCraft
LIVRARE 1-2 LUNI DE LA COMANDA FERMA

Bobbleheads cu Papa

Share this post

Bobbleheads cu Papa

Există monede, cut-out-uri și figurine bobbleheads. Poți chiar să te opsătezi cu o pâine toast cu fața Papei și cu o nouă băutura numită ”YOPO”, venind de la ”You Only Pope Once.” (”Ești Papă doar o dată.)

Nebunia cu Papa este destul de intensă, spune corespondentul CBS News, Don Dahler.

În timp ce parohiile speră ca tururile pe care Papa le face să aducă o nouă loialitate Bisericii Catolice, mici afaceri americane și antreprenorii, precum Louis DiCocco, speră să poată scoate ceva bani de pe urma vizitei pontifului.

“Acesta este unul dintre veșmintele liturgice ce a fost confecționat pentru Sfântul Părinte atunci când va vizita Washington.”  Spune DiCocco

El deține magazinul St. Jude din afara Philapelphia. Ironic, familia sa a ținut această afacere de mai bine de 50 de ani, afirmă el.

“Încă glumim pe seama faptului că poate Sfântul Părinte va veni să ne celebreze cea de-a 50-a aniversare.”

Vinde aceste obiecte atât în magazinul său online, cât și în cel din realitate. Cele mai cumpărate produse ale sunt includ rozariile și diferite medalii comemorative ale lui Papa Francisc și a vizitei lui.

bobbleheads cu papa

Enoriașii Papei Francisc nu sunt singurii săi ”fani”. O căutare rapidă pe site-ul de comerț online Etsy îți arată mai mult de 800 de produse unicat, inclusiv un buton pe care scrie ”Papa Francisc este prietenul meu.”

“Acesta este modul nostru de a ne exprima onoarea către Papa.” Spune Warren Royal

Royal tocmai ce și-a transformat compania de figurine bobbleheads din Alpharetta, Georgia, într-o fabrică pentru figurinele Papei Francisc.

“De când a fost anunțată vizita Papei, avem comenzi și de câte 10,000 de figurine deodată.”

Este figurina bobbleheads cu numărul 1 în topul vânzărilor de pe Amazon.com.

“Oferim foarte mult timp detaliilor” ne spune Royal.

Statuetele zâmbitoare și-au găsit drumul spre rafturile lui DiCocco din Pennsylvania.

În centrul orașului Philadelphia, la mai puțin de două mile de unde Papa Francisc își va ține prelegerea în USA, se află Olde Ale House a lui McGillin.

Construcția veche de mai bine de 155 de ani ia foarte în serios primul verset din Corinteni: ”Chiar de mănânci sau bei sau orice ai face, fă întru gloria și slăvirea Domnului.”

“O să avem o fleică mare de basilică și o plăcintă păstorească” ne spuse proprietarul”, Chris Mullins.

“Crezi că Papa Francisc va putea să vadă umorul din toate acestea sau crezi că mai degrabă se va simți ofensat?” îl întreabă Dahler pe Mullins

“Cred că are simțul umorului… A fost bodyguard la un club de noapte înainte să devină preot..”

DiCocco speră ca Papa Francisc să adune cât mai mulți credincioși în Statele Unite ale Americii, fie că îi va aduce mai aproape o figurină bobbleheads sau o predică.

bobbleheads cu papa1

“Ne atragem sau ne onorăm eroii sportului. Și dacă el este cu siguranță un erou religios, haideți să facem o figurină bobbleheads pentru el!” spune DiCocco.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *