Cum se nasc statuetele MiniMe?
24 octombrie 2015
ActiveNews-logo
ActiveNews.ro
26 octombrie 2015

Cadouri corporate

blog-MiniMeCraft

Ati dori sa faceti sefului, unor persoane cu functii importante, colegilor de serviciu sau angajatilor unor firme de vaza, cu care aveti relatii strict profesionale ori intalniri de afaceri, surprize mai neobisnuite, care sa ii reprezinte si care sa ii bucure? De cele mai multe ori darurile catre acesti oameni sunt din obligatie, adica de forma, din respect pentru pozitia persoanei in societate, ceea ce implica o distanta in acea relatie, impusa sau fireasca. Pentru a iesi din aceste tipare, cei care au intentionat sa isi exprime dragostea fata de superiorii si colegii lor, au incercat sa descopere sau sa isi imagineze “cadouri corporate” cu care sa ii inveseleasca. Cadourile au fost alese dintre cele personalizate si, ca o consecinta a existentei lor, legaturile interumane au devenit mai amicale si mai stranse.

bobblehead om de afaceri

Cadourile corporate care sunt facute cu cea mai multa maiestrie si sunt in totalitate lucru manual sunt statuetele personalizate cu chipul persoanelor care le primesc. Faptul ca sunt facute cu multa truda si a atrag atentia asupra omului reda dragostea, care adesea nu se exprima in cuvinte, cu care au fost gandite si oferite.

Statueta este sculptata dupa o fotografie, zambind, cu o expresie grava, in postura de sef, la lucru, la birou, in tinuta corespunzatoare, cu o carte de vizita sau cu un simbol al firmei, al functiei sale ori intr-o imprejurare din viata de zi cu zi (preocupat cu hobby-urile sale, cu animalul preferat ) sau de care isi aminteste intotdeauna cu placere.

bobblehead om fericit

Foarte potrivite pentru cadouri corporate sunt, mai ales, statuetele personalizate numite “bobbleheads” care difera de celelalte prin miscarea capului. Ele par sa fie concepute special pentru cadouri corporate. Au calitatea de a inveseli pe cei care le detin sau le vad, sunt adevarate dovezi de afectiune, respect si apropiere sufleteasca in acelasi timp fata de colegi, superiori si subalterni, de persoanele oficiale pe care le indragim, cu ocazia zilei de nastere, a zilei onomastice, aniversarii institutiei pentru care lucreaza, a primirii unei functii, a pensionarii.
Ele solicita multa munca, pricepere si daruire. Pot fi comandate online, din timp. Odata cu efectuarea comenzii este necesara expedierea unei fotografii dupa care va fi realizat portretul, cu amanunte referitoare la imbracaminte, postura solicitata, expresia fetei, culoarea ochilor si a parului, in cazul in care nu sunt clare in imagine.

Aceste daruri sunt extrem de valoroase, deoarece sunt gandite si create anume pentru cineva, fiind foarte deosebite de cele cumparate la intamplare, dupa gustul cuiva sau potrivit cu o imprejurare, ca o atentie sau mai mult, dar fara sa se refere neaparat la cei care le primesc.

Lasă un răspuns