Fraud Blocker Fallout 4 si bobbleheads | Blog MiniMeCraft
LIVRARE 1-2 LUNI DE LA COMANDA FERMA

Fallout 4 si bobbleheads

Fallout 4 bobbleheads

Share this post

Fallout 4 si bobbleheads

Bobbleheads-urile (figurinele) au stârnit mereu curiozitatea. Fie că vorbim despre figurinele de ceară, de plastic sau cele din rășină (care sunt net superioare- mult mai rezistente), omul a fost mereu încântat,  avut/ are o atracție pentru imagine. Micile figurine care reprezentau zeii (care erau puse în ”vatră”, este înrudit cu ”atrium”- negru- cameră neagră de fum). În atrium stăteau statuetele cu zeii casei reprezentau dorința de a avea o figură umană.  Dar și oamenii au fost imortalizați prin statui. Oricine poate să aibă un Bobblehead cu el sau cu oamenii apropiați ei/lui. Bobblehead-ul este o reprezentare plăcută, veselă a unui om. Capul, mai mare decât corpul, îți atrage imediat atenția.

În jocul ”Fallout 4”, un joc în care omenirea este distrusă în urma unui război nuclear, și cum se prezintă omenirea după câteva sute de ani de la război. Ca în orice joc care se respectă, jucătorul care explorează, caută să descopere fiecare colțișor din hartă, este răsplătit cu obiecte valoroase.  În cazul nostru, pe lângă diverse arme, găsim și niște figurine (clasice pentru joc) numite ”Bobbleheads” (cu zâmbetul ”PanAm” specific și la fel de celebru costum ”Vault 11”- costum purtat de cei dintr-un buncăr). Chiar în misiunea din ”Museum of Freedom” o să găsiți prima statuetă. Știți zona de la etaj, unde era baricadată toată lumea, chiar pe masă se află.  Îl știți pe acela mic, blond, cu zâmbetul mereu larg, care stă pe masă? Era Bobblehead-ul din ”Museum of Freedom”, care ”dă” charismă. Și, ca orice lucru frumos, frumusețea este ascunsă, greu accesibilă. Trebuie ca cineva să o descopere. Ca în orice basm, personajul nu este conștient de frumusețea sa până când cineva din afară nu i-o arată.

20-bobbleheads-Fallout-4-Bobbleheads-SneakMap

Ce reprezintă aceste bobbleheads-uri (figurine)?  Reprezintă o bucurie, o satisfacție a celor care caută fiecare colțișor pentru a găsi ceva special. Mereu vrei să surprinzi, să fii surprins cu ceva  special. Figurinele  sunt perfecte în acest scop. Mereu te va atrage zâmbetul figurinei (fie că ești tu cel imortalizat, fie că este o persoană dragă) sau fie ca esti colectionar. Este și o bună sursă de a ”sparge gheața”, de a iniția o discuție (oamenii or să știe ce fel de persoană este cea din afara figurinei, persoana reală- avocat, un bun tată, sportiv…etc). Vor întreba la ce te-ai gândit când ai ales modelul respectiv, și câte și mai câte.  ”De ce ai ales o anumită costumație pentru figurină”? Când cineva vede pe birou acest bobblehead, sigur o să înceapă o conversație.  Este și o ocazie bună să le arătați persoanelor dragi (sau nu) cum sunt văzute de voi (sau de echipă), atunci când le faceți și oferiți figurina personalizată.

 În ”Fallout 4” figurinele sunt răspândite peste tot, fiecare ofera ceva  ofera un bonus (charismă, strength…etc), sunt greu de găsit, sunt valoroase. Pe site-ul MiniMeCraft figurinele sunt mult mai ușor de găsit – ți se indică unde este localizată fiecare: ”Pentru ea”, ”Pentru el”, ”Nuntă”.

Fallou4-bobbleheads2

De ce ne vrem imortalizați? Ca să ne amintim de o anumită perioadă din viață, să le arătăm persoanelor dragi că le ”idolatrizăm”, că ne fac ziua frumoasă (când vedem statueta).

Fiecare figurină are povestea sa. A ta care este? Spune-ne povestea pe  http://www.minimecraft.ro/ro/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *