Fraud Blocker Politic bobbleheads | Blog MiniMeCraft
LIVRARE 1-2 LUNI DE LA COMANDA FERMA

Politic bobbleheads

bobbleheads politic

Share this post

Politic bobbleheads

A fost lupta Politic bobbleheads.

500 de figurine de plastic îmbrăcate în costum albastru,ale lui Hillary Clinton, au fost expuse alături de 500 de figurine „Make America Great Again” cu șapca roșie ale lui Donald Trump- cu zâmbete artificiale puse pe fețele lor. Marți seara a marcat a treia Bobble Election în Haymarket Park, ținută în onoarea viitoarelor alegeri presidențiale.

Fanii Saltdogs își înregistrează voturile prin alegerea unei figurine gratis înainte să se ducă la meci. Oricare din cele 500 de bobblehead se epuizează cel mai repede,va desemna cine va fi câtigătorul.

Charlie Meyer, președintele și managerul general al Lincoln Saltdogs, a spus că acest poll nu este făcut pentru a împarți politic fanii baseball-ului cât pentru a se distra și a-și satisface curiozitatea: Va fi Trump sau Clinton ultimul om care va rămâne în picioare?

Trump or Clinton

“A fost o întrecere înfierbântată și cred că va deveni din ce în ce mai fierbinte de cum ne vom apropia de luna noiembrie” a spus Meyer “Dar este o chestiune amuzantă.”

Pe lângă amuzament, Meyer a spus că această idee speră să ridice problema alegerilor, amintindu-le oamenilor care nu s-au înscris pentru a vota să se ducă și să facă asta.

Câțiva fani au ezitat atunci când au trebuit să se confrunte cu a alege dintre aceste 2 figurine bobbleheads.

Urale delicate de „Make America Great Again” pot fi auzite pe ici și acolo, la fel de bine ca o soție care își mustră soțul pentru că a ales figurina lui Trump.

O femeie ia în râs situația și spune „O putem lua dar dacă înfigem ace în ea”

Alegerea între figurinele bobbleheads ale lui Trump și Clinton nu arată întotdeauna suportul pentru acel candidat. Multe glume au fost făcute atunci când au folosit figurina lui Clinton pe post de păpușă vodoo sau vânzarea figurinii lui Trump susținătorilor lui pentru mai mulți dolari.

Hillary-Clinton-and-Donald-Trump

Zach O’Brien, primul la coadă, nu se joacă. Este ceea ce se numește chiar el, un fan „greu-de-ucis” a lui Trump chiar din prima zi. Nu mai puțin de încă 5 persoane sunt de partea lui.

Greg Sharp  fost alături de Trump încă de la începuturi. Fiica lui de 11 ani, Jillian, nu poate vota încă însă și ea ține cu Trump. Dar pentru ideea de a avea un set cu ei doi, ea a ales-o pe Clinton.

“Hillary este periculoasă,” declară Sharp  “Sunt fost militar și toată treaba cu emailurile, a omorât vieți. Serios. Sunt mult prea multe în trecutul și istoria ei personală. Nu îmi place ce a făcut Obama până acum și cred că alegând-o pe Hillary nu ar face decât ca următorii 4 ani să semene cu ce a fost deja.”

Multe fete tinere au ales figurina cu Clinton pentru a ilustra „forța femeilor”. Alana Casas, 9 ani, chiar a vrut să ne împărtășească ce gândește.

“Cred că Hillary va fi un președinte minunat,” ne-a spus ea “Nu cred că Donald Trump ar trebui să fie președinte pentru că este rasist. Probabil ar da startul celui de-al Treilea Război Mondial.”

 Și mama ei, Benita, nu ar vrea ca Trump să îi influențeze copiii.

“Negativitatea care iese din el este incredibila, pur și simplu nu vreau ca copiii mei să crească gândind că este în regulă să spui asemenea lucruri despre oameni și apoi să devii președinte.”

În cele din urmă, fanii Trump au ieșit în frunte. La ora 18:45, toate cele 500 de figurine Trump dispăruseră în timp ce figurinele Clinton rămăseseră pe rafturi în număr de 239.

Hillary-Clinton-Bobblehead-2016

Dar cu oameni alegând de amuzament sau spunând că oricum nu îi place pe niciunul, este greu să îți dai seama dacă reultatele de marți chiar sunt reprezentative pentru alegerile comunității fanilor de baseball

Democrații din Nebraska au decis să nu participe la alegerea Bobbleheads însă Republicanii din Nebraska au făcut-o. Chiar și Colegiul Republicanilor de la Universitatea din Nebraska în Kearney au făcut o excursie la Lincoln pentru a fi la campanie- și cu mult efort- au stat în fața ambelor cozi cu figurine bobbleheads ale lui Trump în mâini, întrebând „Doriti un bobblehead a lui Trump?”

“Sunt puțin dezamăgit că Democrații din Nebraska nu au venit la acest eveniment”, a spus Marilyn Synek, junior-ul și liderul Colegiului Republicanilor la UNK. „Poate am fi putut face acest eveniment mult mai competitiv dacă și ei ar fi încercat să le înmâneze oamenilor figurine bobbleheads, însă chiar cred că mulți din oamenii din Nebraska îl susțin pe Trump”.

Donald Trump

Indiferent de rezultate, stafful Saltdogs le-a reamintit fanilor că noaptea în cauză este destinată iubirii unui meci de baseball bun.

Acțiunea principală: Lincoln Saltdogs vs Gray SouthShore RailCats.

“Este o noapte minunată pentru a ieși să vezi un meci de basebal” a spus  Meyer “Noi am vrut doar să ne distrăm puțin cu această campanie”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *