Fraud Blocker Universul Harry Potter | Blog MiniMeCraft
LIVRARE 1-2 LUNI DE LA COMANDA FERMA

Universul Harry Potter

bobblehead-harry-potter

Share this post

Universul Harry Potter

O poveste bună te ține cu sufletul la gură,  te face să uiți de timp și spațiu, te transpune într-o lume nouă, în care brusc, te atașezi de personaje pe care mai înainte nici nu le cunoșteai.

J.K Rowling a reușit să creeze unul dintre cele mai iubite universuri , și anume, universul vrăjitorilor, magiei, aventurilor ce se petrec avându-l ca protagonist principal pe Harry Potter și prietenii săi cei mai buni, Hermione și Ron. Un univers ce a reușit să tranga milioane de fani de pe întreg globul.

Dovada că povestea Harry Potter continuă sub o altă formă, cea a unei piese de teatru, a îmbucurat fanii, mai ales că în urmă cu câteva zile a apărut ” Harry Potter and the Cursed Child”, o nouă senzație literară ce a trezit amintirile fanilor de toate vârstele.

Dar cine face parte mai exact din  Universul Harry Potter ?

 Vrăjitorii

Sunt persoane care dețin puteri supranaturale încă de la naștere. Aceștia învață să și le controleze în cadrul unei școli specializate numite Hogwarts situată într-o lume a magiei, pe care Încuiații nu o pot vedea și în care nu pot pătrunde

 Încuiații

Sunt persoanele normale, care nu au puteri supranaturale și care nu pot vedea tot ceea ce văd vrăjitorii. De cele mai multe ori încuiații sunt speriați de actele de magie deoarece nu le pot găsi o explicație, ceea ce i-a convins pe vrăjitori să nu le facă cunoscută lumea magiei

Harry Potter

Este personajul principal și unul dintre cei mai renumiți vrăjitori ai timpului, denumit și “baiatul care a supravietuit” (“The boy who lived”) deoarece a supraviețuit încercării de a fi ucis chiar de Voldemort

Rămas orfan, după ce Voldemort i-a omorât ambii părinți, Harry a fost crescut de mătușa sa, Petunia, până la vârstă de 11 ani când Hagrid a venit pentru a-l duce la Hogwarts.

Pe parcursul cărților ni se ilustrează aventurile sale: protejarea Pietrei Filozofale, descifrarea Camerei Secretelor, eliberarea Prizonierului din Azkaban și implicarea sa în mai toate luptele care aveau ca scop principal protejarea celorlalți.

herry potter

 Hermione Granger

Este probabil cel mai avid cititor dintre toate personajele universului Harry Potter. Citește, cercetează, petrece ore bune în bibliotecă și are mereu un răspuns la orice întrebare ar răsări, pe scurt așa ar fi descrisă Hermione Granger.

Deși ambii părinți sunt Încuiați, dentiști din Londra, Hermione își dă seamă că deține puteri magice și la vârstă de 11 ani este acceptată la Hogwarts fiind pusă în aceeași Casă cu Harry și cu Ron, cei care îi vor deveni prieteni aproape imediat.

Hermione Granger

 Ron Weasley

Este singurul din cei 3 care este un vrăjitor pur-sânge, familia sa având o lungă tradiție în Hogwarts.

Este al 6-lea descendent din cei 7 ai familiei Weasley, devenin cel mai bun prieten al lui Harry și îndrăgostindu-se iremediabil de Hermione.

Ron Weasley

 Albus Dumbledore

Unul dintre cele mai îndrăgite personaje ale seriei este cu siguranță Albus Dumbledore, directorul Școlii de Magie și Vrăjitorie, Hogwarts.

Dumbledore a fost cel care a reușit să reziste ascensiunii Lordului Voldemort, formând primul și al doilea Ordin al Pheonixului. Datorită minții sale agere și puterii incomensurabile, Dumbledore a devenit singurul vrăjitor de care s-ar fi temut vreodată Voldemort.

A fost, fără doar și poate, cel mai bun și iubit director al Hogwarts.

 Voldemort

Este principalul personaj negativ al seriei, denumit și “cel al cărui nume nu trebuie rostit.”.

Fost elev al Hogwarts, devine un maestru al magiei negre, dorind să devină cel mai puternic vrăjitor. Atunci când aude de profeția unui nou vrăjitor ce se va naște și îl va putea doborî, se duce imediat în casa lui Harry pentru a-l ucide, însă eșuează, singura urmă a acestei lupte fiind cicatricea în formă de fulger de pe fruntea lui Harry.

Milioane de fani Harry Potter dețin figurine bobbleheads cu personajele lor preferate! Poți fi și tu unul dintre ei dacă intri pe www.minimecraft.ro unde îți poți comanda figurina dorită. Noi te putem transforma în dată într-un vrăjitor cu propria lui baghetă și robă!

Tu doar spune-ne cum vrei să arăți și noi îți îndeplinim dorința prin magia procesului handamade, cu câteva fluturări de baghetă!

bobblehead

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *